MENÜ

Rendelését küldje el e-mailben a következő címre:

decoupagekucko@gmail.com

 

Az e-mailben kérem írja meg:

  • elképzelését (szín, minta)
  • milyen tárgyat szeretne (konyhai kiegészítő, bonbonos doboz, íróasztali szett, tolltartó, irattartó, borhűtő, kaspó ...stb.). Ha nincs konkrét elképzelése, kérje segítségemet, ajánlok alapanyagokat, mintákat (képpel)
  • hölgynek vagy férfinak szánja az ajándékot
  • milyen határidőre kell elkészülnie a tárgynak (Az elkészítés technikától függően több napot vesz igénybe, ezt a rendelés leadásánál kérem vegye figyelembe. Javaslom min. 1-2 héttel a tervezett ünnep, alkalom előtt vegye fel a kapcsolatot velem.)

A kapott információk alapján e-mailben visszaigazolom megrendelését, amely tartalmazza a kiválasztott anyagok fotóját, a választott mintát és az árajánlatot. Amennyiben az ajánlat elképzeléseinek megfelel, nincs más dolga, mint e-mailben elküldeni megrendelését.

 

Több darab együttes rendelése esetén kérje egyedi árajánlatomat!

 

Ne feledje, a DecoupageKuckoban© készült tárgyak egyedi megrendelés alapján készülnek, egy tárgy egyszer készül, két vagy több azonos, hasonló tárgy kizárólag a megrendelő kérésére készül!

 

Törzsvásárlóknak kedvezmények!

 

Megrendelés:
Az elküldött megrendelést e-mailben visszaigazolom. A megrendelés aktiválásához 50% előleg befizetése szükséges, a visszaigazolásban küldött bankszámlaszámra. A fennmaradó 50% átvételkor fizetendő.

Szállítás:

A mindenkori postai díjszabásnak megfelelőnen postai úton, utánvéttel történik. Rendeléstől függően egyedi megállapodás lehetséges.

 

Tegye még egyedibbé ajándékát a Dekupázs fotóval©

 

Küldje el hozzám jó minőségű, kedvenc képét, fotóját (állat, családtag, barát, buli...stb.) jpeg formátumban amelyet decoupage technikával a kiválasztott alapra dolgozok.

A siker garantált!

 

Kedvcsinálóként tekintse meg a Dekupázs fotóval © linket.

 

 

 

decoupagekucko@gmail.com

Asztali nézet